Cautare

622 de rezultate pentru "manea mariana" (3.44 secunde)
Oficialii DGA ne-au precizat ca, in prezent, conducerea Biroului Anticoruptie Constanta este asigurata de comisarul Camil Manea, pana la luarea unei decizii privind organizarea unui concurs de ocupare a functiei.
Nicu Manea, presedintele Sanitas Constanta a precizat ca, deocamdata, procesul a fost suspendat, pentru ca sindicatul Sanitas Timisoara a actionat in judecata Directia pentru Protectia Copilului la nivel national. ... Cu toate acestea, noi continuam negocierile contractului colectiv de munca", a precizat, pentru cotidianul "Replica", Nicu Manea.
Sefii Finantelor si Vamilor sint cei mai bogati functionari Noul director executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Satu Mare, Nicolae Manea, are un apartament in Satu Mare de 90 mp, o casa de 209 mp, cu o valoare de impozitare de 746 milioane de lei si o casa de vacanta de 135 mp.
In urmatoarele doua luni vor fi finalizate lucrarile la eurogarile din Ploiesti Sud, Bacau, Buzau, Sighisoara, Drobeta si Oradea, a declarat directorul CFR, Constantin Manea, citat de NewsIn si preluat de un post de televiziune.
Prima adversara a elevelor lui Liviu si Danielei Manea va fi CS Universitatea Alba Iulia, dupa sistemul cel mai bun din trei meciuri. ... Ne pregatim pentru partidele din grupa 5-8 si ne dorim o clasare cat mai buna", spunea antrenorul Manea la finalul partidei cu Arad.
De partea cealalta, antrenoarea secunda a CSM Bacau, Gabriela Manea, spunea dupa meciul cu Corona Brasov, pierdut de moldovence cu 27-23, ca are jucatoare limitate si ca nu poate promite nimic.
Echipa de baschet, antrenata de Liviu si Daniela Manea, intalneste, de la ora 17.00, in Sala Sporturilor "Ion Constantinescu"
Joi vom afla unde se va juca meciul", declara initial, pentru ProSport, Nicolae Manea, presedintele Rapidului. ... "Cei de la Adeplast si-au dat seama ca nu pot acoperi costurile organizarii acestui meci din banii incasati pe bilete", a explicat Nicolae Manea motivul pentru care s-a renuntat la excentrica idee.
Victor Grigore, Jimmy Stanescu , Florian Vilsan, Cornel Ursu Dobrogea, Dorin Manea, Petronela Milea, Mireille Astrid Popa, Otilia Anastase, Mihaela Melehat, actorul Sorin Tofan si alti invitati, in general tinere talente din Calarasi.
Claudiu Manea a discutat despre Comorbiditatile cardiovasculare si BPOC-ul”, afirmand ca afectiunile cardiace asociate cu BPOC sunt prima cauza de deces pentru pacientii in cauza. ... Claudiu MANEA;
Actiuni organizate si sustinute de Actiunea 2012, Calarasi Semneaza pentru Basarabia, Consiliul Local a Intreprinderilor Mici si Mijlocii Calarasi si ziarul Argument/ www.argumentpress.ro 50 de calaraseni, elevi, profesori, artisti plastici au fost primiti cu bucurie la liceul Vasile Alecsandri din Chisinau intr-o vizita pregatita de Liliana Manea si Daniela Vacarciuc directorul liceului Vasile Alecsandri impreuna cu Nelu Balasa.
La cateva zile dupa gestul sau, Eugen Manea, unul dintre adjunctii aceleiasi DGA, si-a anuntat si el demisia chiar in sedinta Comitetului Strategic de monitorizare a directiei respective.
Kolinger 17, Manea 80 pen. ... Scuffet - Manea, Kolinger, Burca, Camora - Deac, Boateng, Cvek - Yeboah, Janga, Petrila; Antrenor:
Manea parea un baschetbalist in interviul cu el. Si Manea nu e nici el un Burca... (rade)", a declarat Basarab Panduru.
Manea, 4. ... Dan Petrescu Manea, Burca, Krasniqi, Yeboah si Birligea au disparut din echipa de start fata de meciul cu Lazio.
Manea '49 Echipele de start: ... Sava - Tiru, Ajeti, Boben - Manea, R. Filip, Muhar, Cvek, Camora (cpt.) - Betancor, Birligea Rezerve:
Radu Mazare adunase pana aseara aproximativ 68% din optiunile constantenilor care au iesit la vot (86.357 voturi), fiind urmat de Victor Manea (PNL), cu 11,5% (14.114 voturi), Dorel Onaca (PD-L)- 11% (13.162 voturi), Catalin Dancu (PNG-CD)- 3%, Eugen Radulescu (PRM)- 1,3%, Constantin Fratila (FD)- 1,3% si Romulus Minca (0,8%).
Victor Manea (fost consilier judetean, candidat la Primaria Constanta), Constantin Matei (directorul general al APC Constanta) si Ovidiu Cupsa (directorul general al Administratiei Canalelor Navigabile).
Nu in ultimul rand, un vot de sustinere au primit si cei doi candidati la alegerile pentru Parlamentul European, Mariana Mircea, presedinte al Organizatiei Judetene a Femeilor Liberale, si Marius Enescu, membru al Biroului Politic Judetean (si totodata director al Autoritatii de Sanatate Publica).
doi membri ai Parlamentului Europei (Renate Weber si Cristian Busoi, virtuali europarlamentari, gratie pozitiilor pe care le ocupa pe lista PNL- 1, respectiv 4), alti doi candidati, Marius Enescu si Mariana Mircea, senatorul Puiu Hasotti, deputatul George Dragomir, secretarul de stat Gheorghe Albu, consilierul judetean Victor Manea, liderul PNL Navodari, Florin Chelaru si Jean Paul Tucan, cel care si-a lansat cu aceasta ocazie, in mod oficial, candidatura pentru Primaria Navodari.
google-analytics.com